Cykla med stil

Visst har vädret varit helt underbart de senaste dagarna? I alla fall här i Karlstad, där sola alltid skiner! ;) Nästan varje år i mars/april där så slutar jag köpa busskort. Enbart för att det är mycket härligare att ta sig fram med cykel, och skulle man behöva åka buss någon gång så kan man ju faktiskt köpa en biljett bara.

Det som är synd med cyklar är att de ALLTID blir stulna. I alla fall så kan jag verkligen tipsa om att man går till cykelverkstäder där de säljer begagnade cyklar, och gå dit på hösten då de vill bli av med lite cyklar. Jag köpte en jättefin, svart damcykel till min pojkvän i julklapp, den kostade 450kr, och den såg ny ut. Nu fick han bara ha den i ungefär 2 månader innan den var borta, men då hade jag i alla fall inte slängt ut en hel förmögenhet på den. Det behöver dessutom inte vara så noga med vilken färg det är på cykeln, köp bara någon som ser okej ut och som funkar bra, sen är det bara att köpa sprayfärg (kostar ca 70kr/st) och spraya den färgen man vill ha.

Den här cykeln gjorde jag förra året, från början var den röd och rostig. Sadel och korg har jag köpt på Ullared.
Skärmavbild 2015-04-23 kl. 20.33.09

I år var det en blå och rostig cykel och blev ett riktigt vrålåk. Sedan kan man ju vara lite mer noga med däcken än vad jag är. Men vad gör väl lite fläckar här och där;)
Skärmavbild 2015-04-23 kl. 20.41.28

En reaktion på “Cykla med stil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>