Halv åtta hos mig

Vi är fem kompisar som har ett eget ”halv åtta hos mig”. Det är så svårt att få ihop det så man hinner ses annars så vi har gjort det till en grej. Vi är alla kompisar sedan gymnasiet så det är ju väldigt roligt att vi håller kontakten efter alla år :) Man får ta vara på människorna runt omkring sig och se till att man inte glömmer bort dem!

Igår var det i alla fall min tur att bjuda på mat. Och jag älskar ju att laga mat så jag tyckte att det var superroligt. Till förrätt blev det trattkantarellsoppa med vitlöksbröd. Min jägarsambo gav mig en älgstek så jag kunde göra tjärlknöl till varmrätt, till det blev det potatisbakelse och rödvinssås. Till efterrätt blev det en oreotårta med massa goda lager! :)

11303701_10152777389431922_266233097_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>