En burk med en älg

Det har varit mycket med jobb nu det senaste så därför har skapandet blivit lidande. Dock fyllde Markus pappa år förra veckan så i söndags var vi på kalas. Därför passade jag på att slänga ihop en kul liten grej till honom. Jag gjorde nämligen egen müsli och sedan gjorde jag en egen burk till detta. Markus pappa är även han intresserad av jakt så det blev en burk med en älg på. Burken är en gammal urdiskad syltburk och locket och älgen sprayade jag med sprayfärg. Jag hade även griffeletiketter hemma så jag använde det + en griffelpenna. Superfint och personligt. Sedan köpte vi lite fina praliner, kaffe osv också, så himla kul att ge bort sådant i present.

11124628_10152796418271922_1214217520_n
Griffeletiketterna finns på Clas Ohlson och kostar bara 20kr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>