Lilla my

I slutet av augusti åkte jag och Markus på Finlandsfärja. Så jag fick lite feeling och virkade en Lilla My. Haha, hur det hänger ihop är kanske inte jättesjälvklart. Men Mumin är ju finskt, och finnarna verkar verkligen älska sina muminfigurer. De är överallt. Förstår det. Ungefär som vi svenskar och Pippi. Nåja. Jag virkade i alla fall en Lilla My som nu sitter så fint på fönsterbrädan hemma. Det jag vill säga också är att jag är URUSEL på att läsa mönster. Så det mesta gör jag på fri hand. Anledningen är att jag inte orkar räkna varv och hålla på. Jag är för lat helt enkelt.

skarmavbild-2016-10-08-kl-09-33-49

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>