Ännu en cykel

Jag har sådan himla otur med cyklar. Har förbrukat en livstids cyklar på bara några år. De blir stulna och de slutar fungera och är för dyra att laga och så vidare. Köpte i alla fall ännu en cykel för någon vecka sedan. En svart ganska diskret cykel. Den passade inte mig alls. Så jag målade självklart om den. Den här gången blev den faktiskt inte rosa. Känns jättekonstigt att inte cyklar runt på en rosa cykel. Den blev istället vit och guldlig. Och jag måste säga att den ser riktigt kunglig ut. Skulle man se kronprinsessan Viktoria cykla så föreställer jag mig att hon skulle cykla på en liknande cykel. Hehe!

skarmavbild-2016-10-08-kl-09-34-10
(Tänk bort att klet som är på däcken)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>