Höstrusk

Vad snabbt det blev höst hörrni! Ena dagen satt vi på balkongen och drack vin och andra dagen satte vi på oss mössa och vantar. Bara sådär. Mörk och ruskigt är det ute också. På pysselsidan står det nästan helt stilla för tillfället. Jobb blandat med träning, familj och vänner gör att det hamnar på sidan av helt enkelt. Men snart är det jul, och då har jag några grejer på G.

Helt stilla står det ändå inte. Virkningen håller jag igång, och det passar ju rätt bra när det blir lite kallare ute. Förra veckan virkade jag ett pannband till mamma. Ett pannband av reflexgarn. Man vill ju gärna att lille mammsen ska synas när hon är ute med vovven på kvällen.

Såhär ser pannbandet ut i vanligt dagsljus. Man ser bara reflextrådarna lite svagt.
14936914_10153893239576922_644601057_n

Såhär ser pannbandet ut i mörker när det får ljus på sig! 
skarmavbild-2016-10-31-kl-20-01-47

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>